GUHL Positive hair vibes only - conditioner - Kim Shares All (2024)

  • 25 juni 2020

GUHL Positive hair vibes only - conditioner - Kim Shares All (1)

Deel dit artikel:

Op deze pagina lees je het volgende

Het is geen geheim dat haarverzorging een belangrijk aspect is van mijn leven. Ik probeer veel tips en tricks uit om mijn haar optimaal te verzorgen, om het zolang mogelijk gezond en gevoed te houden. Zodra er iets nieuws op de markt komt, ben ik dan ook vaak vroeg bij om te kijken of het iets voor mij zou kunnen zijn. Ditmaal heb ik iets nieuws van GUHL gevonden, namelijk GUHL positive hair vibes only, een conditioner van cranberry en Guarana.

Wat is conditioner?

Om de structuur van je haar te veranderen is conditioner gecreëerd. Het middeltje kan je haar zachter en soepeler maken of juist meer volume geven en luchtigheid geven. Het is maar net waar jouw haar behoefte aan heeft. De ingrediënten zorgen ervoor dat de resultaten worden geboekt die je zou willen. Conditioners zijn er in verschillende soorten, zo heb je leave in conditioners, normale conditioners, pack conditioners en hold conditioners. Als je daar meer over wilt weten, kun je hier een kijkje nemen.

GUHL

GUHL is al jarenlang een merk dat haar producten produceert. Al meer dan 70 jaar hebben zij revolutionaire producten op de markt gebracht met allemaal een eigen functie. De oprichter Gustaf Guhl had als doel om voor iedere haar behoefte een product te ontwikkelen en GUHL is nog steeds bezig met die missie. Ook is het hun doel om hoogwaardige en pure ingrediënten te gebruiken. Eerder gebruikte ik al een vochtherstel spray van cactusvijgolie van GUHL, daar had ik wat meer van verwacht. Ik was dus erg benieuwd hoe deze positive hair vibes conditioner mij zal bevallen.

GUHL positive hair vibes only

Een van de nieuwste producten is deze GUHL positive hair vibes only. De lijn bestaat uit een conditioner en een shampoo. Ik heb enkel de conditioner aangeschaft. De conditioner beloofd je door de geur en haarbeleving op te vrolijken. De superfruitextracten versterken je haar en geeft het een gezonde glans. Verder geeft GUHL aan dat het je haar niet verzwaard, doelgericht verzorgd tot in de punten, het een langdurige werking heeft en dat het doorkambaarheid schenkt. Tot slot geeft het energie met een activerende en sensuele geur.

Hoe gebruik je de GUHL positive hair vibes only?

Op de verpakking staat beschreven dat je de conditioner zachtjes, in nat haar, moet in masseren. Vervolgens moet je de conditioner eventjes laten intrekken, om het vervolgens goed uit te spoelen. Er staat verder niet hoelang het in moet trekken. Je kunt ervoor kiezen om eerst je haar met de GUHL Positive hair vibes only conditioners te wassen en daarna pas de shampoo te gebruiken. Op die manier blijft je haar zacht en wordt het beter gehydrateerd.

De ingrediënten van GUHL positive hair vibes only

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Coco-Glucoside, Cocamide MEA, Sodium Chloride, Parfum, Polyquaternium-10, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Malic Acid, Benzophenone-4, Disodium EDTA, Silicone Quaternium18, Trideceth-6, Glycine, Panthenol, Glycerin, Trideceth-12, Sodium Hydroxide, PPG-9, BHT, Euterpe Oleracea Fruit Extract, Garcinia Mangostana Peel Extract, Vaccinium Macrocarpon Fruit Extract, Lycium Barbarum Fruit Extract, Malpighia Glabra Fruit Extract, Myrciaria Dubia Fruit Extract, Paullinia Cupana Seed Extract, Ribes Nigrum Fruit Extract, Sodium Benzoate, Salicylic Acid, Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Limonene, Linalool, CI 16035, CI 17200.

Wat doet cranberry voor je haar?

GUHL geeft aan dat er cranberry’s in deze GUHL positive hair vibes only conditioner zit. Uiteraard ben ik heel benieuwd wat cranberry’s voor je haar doen en ging ik op onderzoek uit. Doordat cranberry’s vol met vitamine en mineralen zitten doen ze wonderen voor je lichaam. Het is al een lange tijd bekend, dat het helpt tegen een blaasontsteking en goed is voor je huid. Cranberry’s zijn ook heel goed voor je haar. Het zorgt namelijk voor een mooie glans dat dofheid tegengaat. Daarnaast helpt het ook tegen irritatie van je hoofdhuid en kan zelfs gebruikt worden als een natuurlijke haarkleur.

Wat doet Guarana voor je haar?

Ook Guarana zit in de GUHL positive hair vibes only conditioner. Dit is hetgeen dat voor het oppeppende gevoel zorgt. Guarana bevat namelijk een groot gehalte aan cafeïne, waardoor het al vele jaren wordt ingezet om bijvoorbeeld sport prestaties te verbeteren. De vrucht heeft ontzettend veel voordelen en effecten, waardoor het behoort tot de superfood lijst. Wil je meer weten over het effect van Guarana bekijk dan deze pagina.

Mijn ervaring met GUHL positive hair vibes only

Allereerst is de geur van de GUHL positive hair vibes only heerlijk zoet. Het heeft iets weg van bubblegum kauwgom. De structuur van de conditioner is overigens heel dik, maar smeert wel gemakkelijk uit. Na het aanbrengen van de conditioner zijn je handen licht roze, maar zodra jij je handen goed afspoelt is die gloed weg. De conditioner is niet zwaar en maakt je haar lekker zacht en de glans is zeker aanwezig. Alhoewel ik de glans wel nog iets sterker had gewild.

Ik heb de conditioner een aantal dagen geprobeerd en het lijkt mijn haar iets te laten pluizen. Dat is dan wel wat minder, omdat ik dat juist tegen wil gaan. Hoe dan ook ben ik wel tevreden met de glans die deze conditioner van GUHL mij geeft.

GUHL positive hair vibes only kopen?

Wil je GUHL positive hair vibes only aanschaffen, dan kun je terecht bij Bol.com. Je kunt een fles aanschaffen voor €8,90.

GUHL Positive hair vibes only - conditioner - Kim Shares All (2)

Conclusie over GUHL positive hair vibes only

Kortom de conditioner van GUHL positive hair vibes only is een erg fijne conditioner. Alhoewel ik graag had gewild dat de glans wat meer aanwezig zou zijn, zit mijn haar wel fijn en voelt het zacht en fijn aan. De geur is heerlijk zoet en dat maakt hem dan ook zeker oppeppend. De prijs vind ik wel weer wat aan de hoge kant, aangezien hij niet eens heel veel goedkoper is dan de vochtherstel spray.

Welke conditioner gebruik jij het liefst?

  • Haar

Deel dit artikel:

9 reacties

  1. Ik houd van conditioner! Zonder zit mijn haar zo erg in de klit, niet te doen

    Laden...

    Beantwoorden

  2. Leuk om te lezen welk effect cranberry’s op je haar hebben. Nooit geweten. Leuk om te leren!

    Laden...

    Beantwoorden

  3. Wat een super vrolijk flesje is dit zeg! En je artikel is mooi geschreven. Ik hou het meestal bij mijn eigen vertrouwde spulletjes omdat ik van veel uitslag krijg

    Laden...

    Beantwoorden

  4. Ik heb nu van Frieda in huis gehaald bij Kruidvat: 2 halen 1 betalen was dat.

    Laden...

    Beantwoorden

  5. Wat een eerlijke en fijne review. Ik heb een haar liefde verhouding met Hugo. Ik gebruik ogx.

    Laden...

    Beantwoorden

  6. Goed een eerlijke review heb je geschreven. Ik heb hier een haat liefde verhouding voor. Ik houd van ogx shampoo.

    Laden...

    Beantwoorden

  7. Klinkt als een goed gamma! Ik moet eerlijk zeggen dat ik dat merk nog nooit gekocht heb doordat ik de flesjes niet mooi vind. Maar deze zien er net wel leuk uit! Al is het resultaat natuurlijk belangrijker dan hoe de fles eruit ziet 😉

    Laden...

    Beantwoorden

  8. Ik gebruik altijd andrelon zilver shampoo en conditioner. Maar voor de afwisseling wil ik deze wel proberen denk dat ie heel lekker ruikt ❤️

    Laden...

    Beantwoorden

  9. Wat een lekker product, je hebt er een mooie review over geschreven 🙂

    Laden...

    Beantwoorden

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

PrevVorigeZelf heerlijke co*cktails maken

VolgendeWebsite snelheid testen en verbeterenNext

Bekijk ook eens deze berichten:

Selfcare

Beauty Pillow voor prachtig haar!

Iedereen wilt graag mooi en stralend haar. De keuze van haarverzorgingsproducten in de winkels zijn altijd reuze. Er zijn veel verschillende merken, prijscategorieën en natuurlijk

Lees verder >

26 augustus 2020

Selfcare

Dat ik al vaker producten met hennepolie heb uitgeprobeerd is geen geheim. Eerder probeerde ik al deze conditioner met hemp, maar ook deze gezichtsproducten van

Lees verder >

31 januari 2021

Selfcare

Garnier Fructis Nourishing Banana hair food conditioner

Nooit eerder heb ik een conditioner van banaan gebruikt, maar eens moet de eerste keer zijn. Dit keer probeer ik namelijk de Garnier Fructis Nourishing

Lees verder >

24 juli 2020

GUHL Positive hair vibes only - conditioner - Kim Shares All (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Terrell Hackett

Last Updated:

Views: 5809

Rating: 4.1 / 5 (52 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Terrell Hackett

Birthday: 1992-03-17

Address: Suite 453 459 Gibson Squares, East Adriane, AK 71925-5692

Phone: +21811810803470

Job: Chief Representative

Hobby: Board games, Rock climbing, Ghost hunting, Origami, Kabaddi, Mushroom hunting, Gaming

Introduction: My name is Terrell Hackett, I am a gleaming, brainy, courageous, helpful, healthy, cooperative, graceful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.